Συσκευή Διαλείπουσας Συμπίεσης Venowave VW5

Η συσκευή Venowave VW5 είναι μια απολύτως φορητή συσκευή περισταλτικής διαλείπουσας συμπίεσης που παράγει ενέργεια σε κυμματομορφές (διαλείπουσα συμπίεση) προσφέροντας ενεργή υποβοήθηση της φλεβικής κυκλοφορίας.

Συμβάλλει αποτελεσματικά στη θεραπεία λεμφοιδήματος, των ελκών (φλεβικών, διαβητικών, κ.α.), στην πρόληψη της φλεβικής θρόμβωσης, την ενδυνάμωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην ελάφρυνση μετεπεμβατικών οιδημάτων και του πόνου.

Η συσκευή Venowave VW5 λειτουργεί με κοινές μπαταρίες, είναι απόλυτα φορητή και διακριτική στη χρήση της, χωρίς καλώδια ή άλλα περιφερικά εξαρτήματα και επιτρέπει στον ασθενή την άνετη χρήση και θεραπεία του κατά τη διάρκεια των καθημερινών του δραστηριοτήτων (περπάτημα, εργασία, κ.α.).

Η συσκευή είναι απόλυτα φορητή (270γρ), εύκολη στη χρήση, ασφαλής και αποτελεί ιδανική επιλογή για την υποστήριξη ασθενών με προβλήματα κυκλοφορίας στο οικιακό τους περιβάλλον.

Το Venowave είναι εγκεκριμένο από τον FDA, και διατίθεται με έγκριση CE mark Medical Device accreditation (CE0086 – MDD 93/42/EEC).