Υστεροσκοπικό laser HOLA

Η χρήση των laser στη γυναικολογία χρονολογείται από το 1970 όταν τα laser CO2 χρησιμοποιήθηκαν σε θεραπείες του τραχήλου της μήτρας ή σε συνδυασμό με κολποσκόπηση. H αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας και η σύγχρονη τάση για πραγματοποίηση ελάχιστα επεμβατικών (αναίμακτων και ανώδυνων) θεραπειών κατέστησε διεθνώς τα laser δημοφιλή εργαλεία σε ευρύτατη γκάμα με υστεροσκοπικών παρεμβάσεων για τη θεραπεία παθήσεων που σχετίζονται με το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και την υπογονιμότητα.

Το σύστημα HOLA™ (Hysteroscopic Outpatient Laser Applications) είναι η απάντηση στις απατήσεις της σύγχρονης γυναικολογίας. Αποτελεί ένα καινοτομικό συνδυασμό laser, οπτικών ινών και κλασικών διαγνωστικών εργαλείων που επιτρέπουν τη θεραπεία μια σειράς γυναικολογικών παθήσεων με υστεροσκόπηση ή λαπαροσκοπικά. Το σύστημα HOLA™ καθιστά εφικτή την πραγματοποίηση ευρείας γκάμας ελάχιστα επεμβατικών θεραπειών των όγκων της μήτρας, ινομυωμάτων, πολύποδων, συμφύσεων, ενδομητρίωσης, διαφραγμάτων, κονδυλωμάτων, κ.α. προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα για τις ασθενείς.

Πλεονεκτήματα

Το σύστημα HOLA™ προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για τη θεραπεία παθήσεων που σχετίζονται με το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα:

  • Επιτρέπει την πραγματοποίηση ευρείας γκάμας παρεμβάσεων με υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση ή κολποσκόπηση προσφέροντας γρήγορη εξάχνωση του ιστού, τέλεια αιμόσταση, άψογη εικόνα στο χειρουργικό πεδίο
  • Εξασφαλίζει με ευκολία και ταχύτητα (20 – 30 λεπτά), ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες με τη χρήση των κλασικών εργαλείων σε περιβάλλον ιατρείου αποφεύγοντας το κόστος ενός χειρουργείου.
  • Προσφέρει ασφαλέστερη παρέμβαση και απόλυτη ακρίβεια καθώς το σύστημα HOLA™ χρησιμοποιείται με φυσιολογικό ορό, σε επαφή με τον ιστό αλλά είναι συμβατό με κάθε είδους τεχνική (διοξείδιο, σορβιτόλη, μαννιτόλη)
  • Πραγματοποιεί αποτελεσματική αφυδάτωση σε πολύποδες και ινομυώματα
  • Προσφέρει δυνατότητα παρέμβασης ακόμη και χωρίς αναισθησία με απόλυτο σεβασμό στην άνεση του ασθενούς
  • Συνοδεύεται από υψηλά ποσοστά επιτυχίας και ικανοποίησης των ασθενών
  • Μειωμένος διεγχειρητικός και μετεγχειρητικός χρόνος, επιτρέποντας στην ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές της δραστηριότητες.