Διεθνής Ημέρα Ιατρικής Φυσικής 2018: Εκπαιδευτική ημερίδα «Η χρήση των laser στην Ιατρική – Κλινικές Εφαρμογές και Ασφάλεια» Σάββατο 24/11/2018.

Η Endotech συμμετείχε ως χορηγός στην Εκπαιδευτική ημερίδα «Η χρήση των laser στην Ιατρική – Κλινικές Εφαρμογές και Ασφάλεια» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/11/2018 στο Αμφιθέατρο Αργυριάδη, Κτήριο Διοίκησης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με την Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδας και την Πανελλήνια Ένωση Φυσικών Νοσοκομείων Ακτινοφυσικών Δημόσιου Τομέα, στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Ιατρικής Φυσικής 2018.

Στα πλαίσια της ημερίδας, διακεκριμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στις βασικές αρχές χρήσης των laser στην ιατρική και στην αξιοποίησή τους από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες για τη σύγχρονη αντιμετώπιση ιατρικών προβλημάτων. Αναφέρθηκαν επίσης στους κινδύνους και τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για την ασφαλή χρήση των laser.

Στα πλαίσια της Ημερίδας η Endotech παρουσίασε το πλέον εξελιγμένο χειρουργικό σύστημα laser υπό τον τίτλο «Leonardo Dual: η εξέλιξη στην τεχνολογία των χειρουργικών laser».

https://efie.gr/index.php/gr/