11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας, 17-19 Μαΐου 2019, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Η Endotech συμμετείχε ως χορηγός και εκθέτης στο ετήσιο συνέδριο, της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας, Αγγειοακτινολογίας και Νευροακτινολογίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 17-19 Μαΐου 2019 στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στις νεότερες, ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες για τα οποία συζήτησαν πλήθος διακεκριμένων Επεμβατικών Ακτινολόγων, Νευροακτινολόγων και Ακτινολόγων αλλά και Χειρουργών, Ογκολόγων, Αγγειοχειρουργών και λοιπών συνεργαζόμενων Ειδικοτήτων υπό την παρουσία του εν ενεργεία Πρόεδρου του CIRSE, Dr Rob Morgan.

Στα πλαίσια του συνεδρίου η Endotech είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες την πιο εξελιγμένη τεχνολογική πλατφόρμα για την την εξειδικευμένη, ανώδυνη και αναίμακτη αντιμετώπιση της φλεβικής ανεπάρκειας με τη χρήση των ειδικών σετ θεραπείας, radial 2ring, radial slim και των ανώδυνων ενδοφλεβικών laser Leonardo Dual και Leonardo mini.

Για περισσότερες πληροφορίες:  https://epemvatiki.gr/11o-panellinio-synedrio-epemvatikis-aktinologias/