Επικοινωνήστε μαζί μας

Λεωφ. Αμαρουσίου 5
Λυκόβρυση
TK: 14123, Αθήνα
Τηλ.: 210 2852400
Fax : 210 2852693
info@endotech.gr

Προφίλ

Με έδρα την Αθήνα, από το 2005 η Endotech δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση, εμπορία και τεχνική υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτων laser και ειδικών ιατρικών υλικών υψηλής τεχνολογίας από αξιόπιστους διεθνείς κατασκευαστές.

Εστιάζουμε σε ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους θεραπείας και υποστηρίζουμε καινοτομικές εφαρμογές στη Φλεβολογία, Αγγειοχειρουργική, Γενική και Πλαστική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Ουρολογία, Γυναικολογία και ΩΡΛ.

Επιδιώκουμε να προσθέτουμε νέες δυνατότητες στη λειτουργία των συνεργατών μας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με πιο αναίμακτο τρόπο, σε συντομότερο χρόνο, με λιγότερο κόστος.

Εμπεδώνοντας σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας με δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές και γιατρούς πρωτοπόρους, συμβάλλουμε αποφασιστικά   στην υιοθέτηση και εξέλιξη καινοτομικών, ελάχιστα επεμβατικών θεραπειών με laser όπως η ενδοφλεβική θεραπεία κιρσών, η αποσυμπίεση μεσοσπονδυλίου δίσκου, η απολίνωση των αιμορροΐδων, η αιμορροϊδοπλαστική, η θεραπεία των περιεδρικών συριγγίων, η θεραπεία της κύστης κόκκυγα, κ.α.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας υποστηρίζουμε ενεργά την διεξαγωγή εξειδικευμένων επιστημονικών εκδηλώσεων σχετικών με το αντικείμενο των δραστηριοτήτων της, συμβάλλοντας στην περεταίρω ανάπτυξη και εξέλιξη των υπηρεσιών υγείας στη χώρας μας.

Στα πλαίσια διασφάλισης της ποιότητας και της αξιοπιστίας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, η EndoTech είναι:

  • Μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).
  • Μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων(ΣΕΙΒ).
  • Πιστοποιημένη από την TUV CERT κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2008 για την εισαγωγή, εμπορία, διανομή και τεχνική υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτων και αναλωσίμων.
  • Πιστοποιημένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις «Αρχών και Κατευθυντηρίων Γραμμών Ορθής Πρακτικής Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων» της Υ.Α. ΔΥ8δ/ΓΠ οικ/1348 ΦΕΚ 32Β/16-1-2004.
 

Πιστοποιήσεις


Πιστοποιητικό ISO Certificate ISO Πιστοποίηση Υ.Α. ΔΥ8δ/ΓΠ

TUV hellas iso9001 TUV LOGO YA1348-01