Επικοινωνήστε μαζί μας

Λεωφ. Αμαρουσίου 5
Λυκόβρυση
TK: 14123, Αθήνα
Τηλ.: 210 2852400
Fax : 210 2852693
info@endotech.gr

Συνεργασίες

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η Endotech έχει εμπεδώσει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίες με αξιόπιστους διεθνείς κατασκευαστές καινοτομικών ιατρικών προϊόντων.

Σε αποκλειστική συνεργασία με την BiolitecAG διαθέτουμε στην Ελλάδα την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ιατρικών διοδικών laser (Leonardo Dual™ 980 + 1470nm, ELVeS 1470, EVOLVE™ και Ceralas™) σε διαφορετικές κλίμακες ισχύος (3 – 300W) και μήκη κύματος (532nm, 810nm, 980nm, 1350nm, 1470nm).

Tα διοδικά laser της Biolitec αξιοποιούν την πιο εξελιγμένη τεχνολογία laser και αποτελούν βασική υποδομή κλινικών ημερήσιας νοσηλείας ή ιατρείων που εξειδικεύονται σε ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες (καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, ινομυωμάτων, πολυπόδων, κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου, κιρσών, ευρυαγγειών, αιμορροΐδων, λιποαναρόφησης, ΩΡΛ, κ.α.).

Επιπλέον προσφέρουμε ευρύτατη σειρά ειδικών περιφερικών εξαρτημάτων και εξειδικευμένων οπτικών ινών για τη βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας laser στην καθημερινή ιατρική πράξη.

Σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία FCareSystems διαθέτουμε το επαναστατικό σύστημα θερμοπηξίας TC3000 Thermocoagulator που επιτρέπει την άμεση και ανώδυνη θεραπεία ευρυαγγειών, ροδόχρου νόσου και κόκκινων κηλίδων σε κάθε τύπο δέρματος, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Σε συνεργασία με την εταιρεία TransLiteInc. των ΗΠΑ προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά την πλήρη σειρά προϊόντων Veinlite που αποτελούν τον πιο σύγχρονο τρόπο απεικόνισης φλεβών στη φλεβολογία / αγγειολογία (σκληροθεραπεία, θεραπεία κιρσών) και για την αιμοληψία παιδιών και ενηλίκων. Τα συστήματα Veinlite αξιοποιούν την καινοτόμο τεχνική πλάγιου υπερφωτισμού προσφέροντας ομοιόμορφη και χωρίς σκιές απεικόνιση των φλεβών κάτω από το δέρμα.

Σε συνεργασία με την Sonotechnik διαθέτουμε τους φορητούς φωτοπληθυσμογράφους AngE Phlebo και AngEPro που επιτρέπουν τη γρήγορη, αξιόπιστη, μη επεμβατική κλινική εξέταση για τη διάγνωση των αγγειακών παθήσεων.

Σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Saringer διαθέτουμε τη συσκευή διαλείπουσας συμπίεσης Venowave VW5 η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία στα κάτω άκρα, προσφέροντας σημαντικά αποτελέσματα στην επούλωση διαβητικών, αρτηριακών, φλεβικών ελκών και χρόνιων τραυμάτων, στη θεραπεία του λεμφοιδήματος, στην πρόληψη της φλεβικής θρόμβωσης, την ενδυνάμωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην ελάφρυνση μετεπεμβατικών οιδημάτων και του πόνου.


 

Προϊόντα

Τα νέα μας