Συσκευές φλεβικής απεικόνισης Veinlite

Οι συσκευές φλεβικής απεικόνισης Veinlite® αποτελούν για ιατρούς και νοσηλεύτριες στις ΗΠΑ τον κύριο τρόπο εύρεσης φλεβών για παρακέντηση σε νεογνά ή ενηλίκους και βασικό εργαλείο στην επείγουσα ιατρική μέριμνα, την εντατική θεραπεία, την ακτινολογία και την ογκολογία.

Οι συσκευές Veinlite® προσφέρουν ασύγκριτη ευκολία στην προεπεμβατική απεικόνιση και σήμανση των φλεβικών κιρσών καθώς και των τροφοφόρων φλεβών για την πραγματοποίηση σκληροθεραπείας.

Οι συσκευές Veinlite® αξιοποιούν την καινοτόμο τεχνική πλάγιου υπερφωτισμού και μέσα από ένα δακτύλιο οπτικών ινών φωτίζει υπό γωνία, εστιάζοντας κάτω από την επιφάνεια του δέρματος προσφέροντας απεικόνιση των φλεβών  με ευκρίνεια, χωρίς σκιές.

 

Veinlite®

Το Veinlite® αποτελείται από μία πηγή αλογόνου 220-240 V 150 W με έντονο λευκό ή πορτοκαλί φωτισμό και αποστειρούμενο μεγάλο δακτύλιο πλάγιου υπερφωτισμού αποτελούμενο από 24Leds. Χρησιμοποιείται για απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας στις φλέβες επιφάνειας και αποτελεί gold standard για την πραγματοποίηση φλεβεκτομών ή σκληροθεραπείας. Χρησιμοποιείται επίσης για να διευκολύνει την εύρεση φλεβών για αιμοληψία σε ενήλικες και παιδιά

 

Veinlite LΕDx®

Το Veinlite LΕDx® είναι μια φορητή, επαναφορτιζόμενη συσκευή κόκκινου και πορτοκαλί φωτισμού με 32 LEDs συνοδευόμενη από φορτιστή. Φωτίζει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και απεικονίζει χωρίς σκιές το φλεβικό δίκτυο σε βάθος από 3 - 6mm ανάλογα με το χρώμα εκπομπής (πορτοκαλί / κόκκινο χρώμα).

Αποτελεί ιδανική επιλογή για την εύρεση φλεβών και ιδιαίτερα για τη σκληροθεραπεία. Πέραν της απεικόνισης, ο δακτύλιος της συσκευής προσφέρει άνετη πρόσβαση της βελόνας, ακρίβεια στην έγχυση και απεικόνιση της πορείας του σκληρυντικού υγρού μέσα στη φλέβα. Ενδείκνυται για την εύρεση φλεβών σε μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες.

 

Veinlite LΕD®

Το Veinlite LΕD®είναι μια φορητή επαναφορτιζόμενη συσκευή κόκκινου και πορτοκαλί φωτισμού 24 LEDs συνοδευόμενη από φορτιστή. Είναι μια πολύ φωτεινή συσκευή τσέπης, με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, πολύ μικρού όγκου και βάρους. Αποτελεί ιδανική επιλογή για την αγγειολογία καθώς και για αιμοληψία σε ενήλικες και παιδιά

 

Veinlite EMS®

Το Veinlite EMS® είναι μια φορητή συσκευή κόκκινου και πορτοκαλί φωτισμού 16 LEDs. Είναι μια πολύ φορητή συσκευή τσέπης που χρησιμοποιεί μπαταρίες ΑΑ. Χρησιμοποιείται ως η πιο κοινή συσκευή απεικόνισης φλεβών για άμεση φλεβική πρόσβαση. Παρέχεται με 50 αναλώσιμα καλύμματα, μπαταρία ΑΑ και προσαρμογέα για παιδιατρική χρήση.

 

Veinlite PΕDΙ®

Veinlite PΕDΙ® είναι μια φορητή συσκευή κόκκινου και πορτοκαλί φωτισμού 16 LEDs. Αποτελεί τη μικρότερη συσκευή τσέπης για φλεβική απεικόνιση. Φέρει 12 λυχνίες διπλού φωτισμού προσφέροντας βέλτιστη απεικόνιση των φλεβών σε νεογνά. Παρέχεται με 50 αναλώσιμα καλύμματα και μπαταρία CR2.

 

Διαβάστε ακόμα