Λιπογλυπτική: Lipoform

Η χρήση του laser Evolve 980 απλοποιεί και συντομεύει την αφαίρεση λίπους, διευρύνοντας σημαντικά τις δυνατότητες παρέμβασης των χειρουργών ακόμα και σε πολύ μικρές επιφάνειες.

Μέσω της ειδικής χειρολαβής εισάγεται μια οπτική ίνα εφαρμόζοντας ενέργεια laser που ρευστοποιεί ταχύτατα το κυτταρικό λίπος το οποίο ταυτόχρονα αντλείται από το ενσωματωμένο κανάλι αναρρόφησης της χειρολαβής και εξαλείφεται μέσω των λεμφικού και ουροποιητικού συστήματος.

Η χρήση της τεχνικής LipoForm προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών τεχνικών αφαίρεσης λίπους:

  • Επιτρέπει τη πραγματοποίηση των παρεμβάσεων υπό τοπική αναισθησία (tumescent).
  • Καθιστά εφικτή την παρέμβαση ακόμα και σε μικρές επιφάνειες
  • Επιτυγχάνει την ταχεία ρευστοποίηση του κυτταρικού λίπους
  • Εξασφαλίζει άμεση αιμόσταση των αιμοφόρων, ελαχιστοποίηση του πρηξίματος και της εκχύμωσης.
  • Απελευθέρωση του υγιούς περιβάλλοντα ιστού, διέγερση του κολλαγόνου και σύσφιξη του δέρματος.
  • Μειώνει σημαντικά το χρόνο της παρέμβασης και της αποθεραπείας του ιστού.
  • Προσφέρει άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με ανώδυνο τρόπο, χωρίς επιπλοκές.
  • Συντομεύει σημαντικά την επιστροφή του ασθενούς στις δραστηριότητες του.
  • Διευρύνει σημαντικά τις δυνατότητες παρεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής.

Περιοχές παρέμβασης:

Ο συνδυασμός του laser Evolve με τις ειδικές κάνουλες έγχυσης και αναρρόφησης (σε διάφορα μήκη με χαμηλό προφίλ) καθιστούν εφικτή (και υπό τοπική αναισθησία) την παρέμβαση ακόμα και σε μικρές επιφάνειες όπου η λιποαναρρόφηση με τις κλασικές μεθόδους παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες:

Πρόσωπο: Οι κλασικές μέθοδοι απαιτούν παρακέντηση και τομή του ιστού. Το LipoForm μόνο με την εισαγωγή μιας κάνουλας πολύ μικρού προφίλ επιτυγχάνει ευκολότερη πρόσβαση, ταχεία ρευστοποίηση, άμεση εξάλειψη του λίπους και γρήγορη αποθεραπεία χωρίς ίχνη.

Γοφοί: Η λιποαναρόφηση σε περιοχές κοντά στα νεφρά είναι συνήθως δύσκολες με τις κλασικές μεθόδους. Χρησιμοποιώντας κάνουλες πολύ μικρού προφίλ και χαμηλή ενέργεια, το LipoForm επιτυγχάνει εύκολη πρόσβαση και άμεση ρευστοποίηση του λίπους προσφέροντας ταυτόχρονα τέλεια αιμόσταση και ελαχιστοποίηση του τραύματος του υποδόριου ιστού.

Κοιλιακή χώρα: Αυτή είναι μια περιοχή που συνήθως απαιτείται η λιπόλυση και αναρρόφηση μεγάλων ποσοτήτων λίπους με ταχύτητα και ασφάλεια.

Σχετικά Προϊόντα